Novi hit na kršćanskoj glazbenoj sceni – Alan Hržica i SKAC – Cijeno neprocjenjiva

Objavljeno: 3. ožujka 2013.

Predstavljamo vam novi spot u području duhovne glazbe. Molitvena zajednica Srce Isusovo (SKAC) iz Palmotićeve crkve u Zagrebu snimila je spot za pjesmu “Cijeno Neprocjenjiva”. Autor te pjesme je Dragutin Hrastović, a redatelj spota je Filip Vukina.

U video uratku, SKAC je htio posvjedočiti koliko se mladih ljudi okuplja na molitvi, koja se održava utorkom na Kamenitim vratima. Snimljena je i misa za mlade petkom, koja je zamijenila izlaske i noćne klubove, te okuplja velik broj mladih, koji zajednički mole, međusobno se upoznavaju i druže.

Molitvena zajednica “Srce Isusovo” najavljuje nastavak predanog rada u području duhovne glazbe, sa željom da produkcije duhovnih pjesama i spotova budu što kvalitetnije i dostupnije što većem broju ljudi, te uz ovaj video poručuju kako je ovo samo početak.

Uživajte u kadrovima koji svjedoče radost i zajedništvo.

Donosimo video spot:

Cijeno neprocjenjiva

A ovo je Mp3 verzija koju možete skinuti na svoje mobitele i kompjutore ili staviti na neki drugi medij:

Srce Isusovo ( SKAC ) – Cijeno neprocjenjivaZa potrebnike našeg vremena

Družba sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga – Zagreb

Kroz svoju dugu povijest sestre su u Hrvatskoj i diljem svijeta razvile plodnu socijalno-karitativnu i odgojno-obrazovnu djelatnost. U tu svrhu podizale su bolnice i domove za njegu bolesnika i staraca, te dječje vrtiće, pučke i razne druge škole za odgoj djece i mladih.

Prema zadnjoj statistici (31. 12. 2020.) Družba ima šest provincija i jednu delegaturu, u kojima djeluje 621 sestra, u 85 zajednica, u 12 zemalja svijeta (Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Bugarska, Italija, Njemačka, Austrija, Kanada, Argentina, Paragvaj i Salomonski Otoci).

Ma gdje bile, sestre se danomice trude sačuvati izvorni duh Družbe, te iz ljubavi prema Bogu otvarati svoje srce potrebnicima našeg vremena.

Pročitaj više

Ustanove

Milosrdna ljubav osvaja svijet

Djelatnost

U skladu s poslanjem Družbe ‒ širiti milosrdnu ljubav, sestre nastoje služiti svim potrebnicima a posebice siromasima. Zato su u izazovima vremena maštovite u ljubavi te prema svojim mogućnostima nastoje biti osjetljive ne samo na stare već i na nove oblike siromaštva.

Djelotvornom snagom ljubavi, praštanja i pomirenja sestre nastoje izgraditi u pravdi svijet, koji pruža nove i bolje mogućnosti, te se trude uvijek i u svim prilikama promicati dostojanstvo ljudske osobe.

Da bi bolje i potpunije postigla svrhu apostolata i apostolskog poslanja Družba je osnivala vlastite ustanove njegujući u njima duh utemeljiteljâ.

Na području Hrvatske djeluju ove ustanove: